fredag 30. desember 2011

Borddekking til nyttårsaften!

God dag alle sammen!


Siden jeg ikke er frisk, så har jeg hatt litt tid til å ordne litt småtterier, som bordkort og dekorservietter. Bordet er nå dekket til nyttårsaften, hvor vi får gode venner på besøk. Håper dere liker det dere ser :)


Fargene er brunt og beige, samt gull. Jeg valgte å ha en enkel papirduk denne gangen, for å slippe å tenke på matsøl og at duken må vaskes etterpå.


Med dette bildet er jeg og med i Maia sin konkuranse, fruen bak bloggen Fabelaktig. Er du med kan du være så heldig å vinne et Nikon speilreflekskamera :-D


Syns det var litt artig med bordkort. Jeg gjorde det veldig enkelt ved å bare brette et papir, og bruke dymomaskinen som jeg fikk til jul til å skrive på navn. Syns også det var veldig morsomt å ramme inn menyen for kvelden, også bruke dymomaskinen til å skrive det som skulle stå. Menyen står på begge sider, slik at nesten alle rundt bordet ser den.


Jeg er veldig fornøyd selv, ettersom hvor enkelt jeg har gjort det. Så dette er borddekking til en billig penge, samt at det er pent. I kveld skal jeg lage hjemmelaget creme brulee som er desserten i morgen, og i morgen går kalkunen inn i ovnen. Dere hører nok fra meg før året er over.


16 kommentarer:

 1. Veldig fint og kreativt :)
  Ha en fin feiring.

  SvarSlett
 2. Tusen takk :-) Og kos deg masse i morgen kveld du og :):)

  SvarSlett
 3. Så lekkert! Digger fargene du har brukt :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk frøken! Ja, er lekre farger :):)

  SvarSlett
 5. Det var faktisk ett flott dekket bord! :) Enkelt og stramt :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk :-) Gjestene virket veldig fornøyde de og :):) Hehe!

  SvarSlett