fredag 16. desember 2011

Endelig fornøyd!

God fredag!


I dag ble det nok en tur til ut til Bjørklangen til de hyggelige damene som driver med interiøroutlet nå i desember :-) Og da fant jeg masse som passet perfekt på kjøkkenbordet :) 


Alt utenom englevingende og diamantene kjøpte jeg i dag. Og syns det virkelig gjorde seg bra på kjøkkenet. Ble så klart med noe mer hjem, men det har jeg ikke fått på plass enda.


Ønsker deg og dine en fin helg!


9 kommentarer:

 1. Det passet perfekt hos deg snuppa <3

  SvarSlett
 2. Hei du :) Ser du har vært på bjørkelangen for ikke mange dagene siden.. hadde jeg visst det kunne du ha fått gavene du vant på give awayen min :) Du skal vel ikke tilfeldigvis dit igjen? :) For da kunne jeg møtt deg så du fikk det.,. Hvis ikkje må jeg få adressen din så jeg kan få sendt deg det.. for har ikke fått adressen din.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Åja, har helt glemt dette her jeg :-P *Litt jule stress* Jeg skal kanskje dit i morgen eller onsdag, så kan godt møtes, så slipper du stresset med å sende det i posten, siden vi bor så nærme :) Jeg kan gi deg nærmere beskjed i morgen om hvilken dag jeg skal dit :):) Klem klem

  SvarSlett