mandag 19. desember 2011

Frustrasjon over kontrastveggende!

God mandag!


Et bittelite frustrasjonsinnlegg over mine to kontrastvegger i stuen. I starten var jeg kjempe fornøyd, men det er helt klart at disse veggene trenger man kun i få doser. Jeg føler at det hadde blitt mye lettere om de var hvite, så blir det er mere kleent grunnlag. Syns ofte det blir fryktelig mørkt i stua, og "dårlig stemmnig".Dette er veggen i spisestuen. Dette bildet er for et år siden, så er mye som er byttet ut. Jeg kunne tenkt meg å legge panel i hele stua og spisestua, men vet ikke om det kommer til å se rart ut hvis jeg bare har på disse to veggene i første omgang. Alternativet er og å male, men er mønstrete tapet så tviler på at det blir så pent. Hva syns du? Trenger litt tips for hva jeg kan gjøre. Orker ikke å være uvenner med disse veggene lenger. Hehe!


16 kommentarer:

  1. Glad to visit this blog, keep it going.

    SvarSlett