tirsdag 6. desember 2011

Interiør outlet!

God kveld alle sammen!


Etter skolen i dag dro jeg og Renate til Bjørklangen hvor vi hadde hørt at det var interiør outlet, og det var interiørartikler til salgs på 50-70 %!! Så noe ble så klart med hjem, og vi skal tilbake allerede på fredag. De får inn nye varer hele tiden, og det passer oss bra. Vi ble tatt veldig godt i mot av noen flotte og blide jenter :-) Så anbefaler virkelig å ta turen, for her vil du virkelig føle deg velkommen :-)


Var helt sinnsyke priser der, og alt var så flott satt opp, så ble mektig imponert! Det er kun outlet fram til 21 desember, så løp og kjøp. Ta en titt på FB-siden deres HER.    PS:dette er ikke et sponset innlegg, bare jeg som vil dele dette flotte tilbudet med dere ;-)


Her er det jeg fikk med meg hjem:


To søte telyslykter til 15 kr stykke. En holder til sukker med tekst, og en til te. Litt dårlig bilde, men de er kjempe fine. Kostet 10 kr stykke. Og denne lille trekassen til penner måtte jeg bare ha. Jeg har nå noen bånd og kakeformer oppi siden det er jul :-)


Ønsker dere en riktig fin kveld!


16 kommentarer:

 1. Gleder meg til vi skal dit igjen jeg :)

  SvarSlett
 2. Hei :) Så fint innlegg, jeg bor på Bjørkelangen, så har vært der selv. Veldig mye fint. Så kjøpte meg endel jeg også.
  Klem

  SvarSlett
 3. for beginners like me need a lot of reading and searching for information on various blogs. and articles that you share a very nice and inspires me .
  cara menggugurkan kandungan
  obat aborsi
  kalkulator kehamilan

  SvarSlett