torsdag 8. desember 2011

Julekrans på døren!

God ettermiddag!


I boden hadde jeg en julekrans som jeg hadde kjøpt på ikea for noen år siden, som ikke var noe spesiel fin. Så jeg har dekorert den slik som jeg ville ha den, ved bruk av gamle blondegardiner og julebånd.En liten pepperkakeman syns jeg også passet fint inne i kransen. Båndet er fra søstrene grene.


Er egentlig ganske fornøyd med kransen, og syns den gjorde seg på utgangsdøren. Også er det litt morsomt, siden jeg har laget den nesten helt selv :-)


Hva syns du?


12 kommentarer:

 1. Hadde vært mye kjekkere å lese bloggen din hvis bildene du postet hadde vært litt større.. sånn som bildene av rommene går det jo nesten ikke an å se hvordan det ser ut fordi de er så små! Så ut som fine rom da, drømmer meg litt vekk, men hadde som sagt vært kjekt å se de i større format ;)

  SvarSlett
 2. Det forstår jeg, men desverre så er ikke det mulig. Men har du prøvd å trykke på bilde, for da skal det komme opp en egen side med kun bilde :-) Men skal ikke lenger lage kollasjer slik som jeg gjorde på bildene av rommet, for da blir det så klart mye mindre.

  SvarSlett
 3. Fiiiin! Flinka! Har lagt link til bloggen din på bloggrollen min forresten :)

  SvarSlett
 4. Den ble kjempe fin, så flink du er! Kreativ du er snuppa :-)

  SvarSlett