tirsdag 6. desember 2011

Julekuler på kvist!

God dag alle sammen!


Det kommer stadig opp mer julepynt i heimen, og nå har jeg jeg fått en kvist oppå gardinstengen i stuen som jeg har hengt julekuler på. Vi har bare sølv, svart og hvitt av juletrepynt, noe som jeg syns passer bra hjemme hos oss :-)Gardinstenger er vel og merke ikke noe pent i mine øyne, og i løpet av dagen kommer det ikke til å være noe gardinstenger i stua, fordi jeg har et nytt prosjekt på gang :-)


Ønsker dere alle en flott dag!

10 kommentarer:

 1. Det var smart!! vinkelveien på auli? x'n mine sine foreldre bor der :P

  SvarSlett
 2. gler meg til å sjå meir om da nya prosjektet :-)
  kjempe fint forresten! :)

  SvarSlett
 3. Dette blir nok kjempefint!! Artig med noe utenom det vanlige :)

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne vært halvparten så kreativ som deg ;)

  SvarSlett
 5. Kjempe kreativt :) Flinke snuppa!
  Klem Renate

  SvarSlett