onsdag 21. desember 2011

Juletreepynt med mening

God kveld alle sammen!


Nå er det bare to dager igjen til juletreet skal pyntes, og gode gud som jeg gleder meg. Jeg har også funnet ut at jeg hvert år skal kjøpe en juletreepynt som koster litt, eller rett og slett noe jeg bare faller for. Men så er det så mange gode mennesker der ute, så i år har jeg fått litt ekstra! I esken er julegaven fra jobben, som er av serien Karen Bixens jul fra Rosendal. Syns den var kjempe lekker! Så den store er fra Lisbet Dahl, som jeg var så heldig å vinne i en giveaway hos Helene, som og falt veldig i smak hos meg. Sølvhjertet med prismen er den jeg har kjøpt til meg selv i år,og de tre julekulene fikk jeg som adventsgave av min tante :-) Ble spesielt glad for de, siden det er en flott gave, som hun laget selv :-) Så tusen takk Tante Synøve! :)


Har du juletreepynt som har mening? :)


14 kommentarer: