søndag 1. januar 2012

Den siste kvelden!

God dag alle sammen!


Håper alle hadde en fin kveld i går! Det hadde i allefall jeg. I går var også min første kveld som vertinne, og det er jo alltid litt artig da :-) Jeg tenkte dere egentlig kunne se resten i bilder :) Kveldens første drink for meg og Renate.Kveldens middag: Kalkun med stuffing, waldorfsalat, poteter og grønnsaker, samt saus frå bunnen av. Glemte desverre å ta bilde av desserten, som var creme brulee.


Oss jentene!


Og gubbene våres :-)


Fiagro var med på feiringen, men satt mest i trappa å så på oss. Hehe


 Singstar var også en fin aktivitet, og dette bildet sier vel mer enn ord. Vi hadde det kjempe artig med både singstar, dansing, fyverkeri og pakkeleken. Håper du hadde det like morro som det vi hadde :-)


Ha en flott søndag videre!


10 kommentarer:

 1. Ingen tvil om at dere hadde en super-hyggelig kveld, Lene!! Et riktig godt nytt 2012 til deg og dine! Vi blogges;)

  STOR KLEM
  Anette

  SvarSlett
 2. Så ut som du klarte vertinne jobben med glans.
  Maten så deilig ut :)
  Ønsker deg alt godt for det nye året.

  SvarSlett
 3. Ja jeg håper det, gjestene virket veldig fornøyde :-) Og maten var kjempe god, om jeg må få si det selv :-P

  Ønsker deg og dine et godt nyttår også :-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Nei, det var virkelig en fin kveld! Et godt nytt 2012 til deg og Anette!

  Stor klem!

  SvarSlett
 5. Hei søte!
  Jeg ser du skal være med på bloggtreffet som jeg arrangerer. Har dessverre ikke hatt tid til å besøke alle, men nå er jeg nå her.

  Herlig blogg du har :)

  Gleder meg masse til å hilse på deg i februar.
  Godt nyttår til deg og dine!

  Her er hverdagen tilbake og jeg er på plass på jobb. Syns igrunnen det ikke er så galt med hverdag.

  Fineste ukesstart til deg :)

  SvarSlett