fredag 13. januar 2012

En vase kan brukes til så mangt...

God dag alle sammen!


Etter å ha fornyet kistet så var jeg i decopaqe-humøret, så jeg gikk løs på en gammel stygg vase jeg hadde i skapet. Selvfølgelig glemte jeg å ta før-bilde, men den var svart og ikke særlig pen. Og den skal heller ikke bli brukt som en vanlig vase, men en beholder for alle mine malekoster. Jeg maler en del, så er greit å ha penslene i en fin beholder. Og slik ble den. Arket jeg er brukt er kjøpt på Panduro, samt decopaque. Deretter har jeg brukt limpistol til å feste båndet øverst på vasen.


I dag er det rene blåsbortdagen, så jeg holder meg inne og smårydder litt. Har og blitt en del nytt på kontoret, men det skal dere få se i løpet av helgen.


Ha en flott fredag videre!


21 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen hos meg. Utrolig genial oppussing av vase. Ei riktig god helg til deg å

  SvarSlett
 2. Du imponerer stadig, du Lenemor :) God helg!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar, og så fint at du vil delta i give away hos meg. Jeg følger også din blogg - du er utrolig flink :)
  God helg.
  Klem Inger

  SvarSlett
 4. Tusen takk, koselige ord! :)
  God søndag videre!
  Klemmer

  SvarSlett