torsdag 12. januar 2012

FØR-ETTER: Kiste

God dag alle sammen!


Jeg liker gennerelt å ha noe å drive med og klarer som regel ikke å sitte helt rolig. Forrige uke kjøpte jeg en grusom stygg kiste på bruktbutikken, til hele ti kroner, som jeg hadde tenkt å fornye. Turen gikk deretter til Panduro for å kjøpe fint dekorpapir. Så startet jeg og trodde dette var enkelt, men neida, jeg var nødt til å sitte å skjære ut med skapel for å få det pent. Men nå er jeg endelig ferdig :)


"Lekkert"!


ETTER:Lysestakene kjøpte jeg faktisk på Panduro de og, til 26 kr stykke. *Lykke for salg*
Hengslene har jeg rett og slett malt et strøk med brunfarge for å få den slitte og gamle stilen. Jeg er selv fornøyd med den, også er det jo praktisk at det er god plass i den, samtidig som jeg kan bruke den til pynt :-)


Hva syns du?


25 kommentarer:

 1. Den ble NYDELIG!!!! :) Elsker virkelig papiret du har brukt! :)

  Klemmer til deg! <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk frøken :) Ja, det er lekkert, har mer igjen her og ;-) Klemmer <3

  SvarSlett
 3. WoW, så fin!! Du er så flink!!

  SvarSlett
 4. Oh så fint! Jag älskar att göra om ting jag köpt på brukbutikk. Vi har en nydelig butikk här som säljer massa rart för några kronor. Där brukar jag fynda mye. :-)

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Den ble kjempefin!

  Fabelaktig torsdag.
  Smil og klem
  Maia

  SvarSlett
 6. Kista ble helt eventyrlig flott!! Der kom ideèn til hva jeg skal gjøre med min gamle kiste som jeg fant på gjenvinninga for lenge siden.
  Ellers å har jeg give away på bloggen min hvis du har lyst til å være med :)
  Klem Inger

  SvarSlett
 7. Den ble kjempefin! Flink du er :)

  SvarSlett