søndag 8. januar 2012

K.O.S

God søndag!


Her i vinkelveien ble julen pakket bort allerede første nyttårsdag, noe som passet meg veldig bra. Jeg er veldig glad i julen, men blir og fort lei, og når all julepynten blir pakket ned, så blir det plutselig så mye plass til alt annet. Noe som lett fører til at interiørartiklene blir flyttet rundt.Sementbokstavene var tidligere på kjøkkenet, men har nå fått sin nye plass i stuevinduet, og det er vel kos det :-)


Ønsker dere alle en flott søndag videre!


14 kommentarer:

 1. Der passet de veldig godt :) S`n min er knust den, det er ikke helt OK :/ hehe!

  Klem til deg snuppa <3

  SvarSlett
 2. Jeg ryddet bort julepynten på torsdag. Da fikk det meste ny plass her i huset. Så gøy det er med forandring :o)

  SvarSlett
 3. Det kan jeg tenke meg! Alltids artig med forandringer i interiøret :-D

  SvarSlett
 4. Hehe, du får kjøpe den en ny S, så sliker du at det står OK i stedet ;-) Klemmer <3

  SvarSlett
 5. hehe akkurat så jeg sku ha sagt det sjøl ;) Og jammen meg ble det KOSelig i vinduet ditt =)
  Ha en fin kveld!
  Klem Line

  SvarSlett
 6. Så koselig :) Gøy å rydde bort jula, og finne frem andre pynteting. Er nesten som å shoppe masse nytt ;) Ha en fin søndag videre!

  SvarSlett
 7. Det er fler som meg, jeg gleder meg til julen..
  Men første dag nyttår er det heelt okei å hive den ut.
  Spesielt når man har fått mye nytt og fint interiør man skal ha plass til :)

  Disse sementbokstavene har jeg også lyst på..
  Dumt de ikke har de i Kremmerhusets nettbutikk lenger, og vi ikke har butikk i byen.. Enda ;)

  Ønsker deg en flott start på uken =)

  SvarSlett
 8. Hehe, ikke sant! Det er akkuratt det vettu. Jeg fikk masse nytt interiør som skulle på plass, så var godt å få bort julepynten :-) Åh, det er kjedelig da! Får håpe de får butikk der du bort fort som bare det! :-)

  Ha en flott uke du også!

  SvarSlett