torsdag 19. januar 2012

"Deilige middager"

God kveld!


Litt lite blogging om dagen, men slik er det når jeg er i praksis. Et sted som jeg virkelig trives, og gleder meg til å dra til hver dag :-) Anyways, i går var jeg på bruktbutikken en tur, og fikk selvfølgelig med meg noe hjem. Blandt annet en boks med masse deilige oppskrifter, som ikke er så pen. Så jeg har plukket ut en del oppskrifter som jeg har lyst til å prøve meg på, også har jeg laget en liten "bok" ut av de.


Og etter hobbyssyslinga:Glemte en D, men litt sjarm må det jo være :)


 Mange deilige oppskrifter her, så det kan godt hende det kommer noen innlegg med oppskrifter også etterhvert :)


Ha en fin torsdagskveld videre!


16 kommentarer:

  1. Mm elsker spennende oppskrifter.
    Gøy med slike kupp, og den ble jo riktig så lekker i utseende også :)

    Ønsker deg en flott helg!

    SvarSlett
  2. Ja er alltid morsomt med middager utenom det vanlige :) Tusen takk :)

    SvarSlett