mandag 9. januar 2012

NIB: Global Chic

God mandag!


NIB har hver måned et utfordring for interiørbloggere, og de starter året med temaet Global Chic. I 2012 blir det dratt inn mer fra andre verdensdeler i interiøret, noe som er veldig spennende. Jeg selv er veldig glad i å reise, og det er så utrolig mye inspirasjon man kan få fra andre land. Jeg er spesielt glad i Asia, da jeg har vært der mye gjennom årene og skal til både Vietnam og Thailand i år.


Her er mitt bidrag:


Buddahen fikk jeg tak i på loppis, og deretter spraylakerte den. Det er noe med den som skaper en indre ro i meg. Jeg har alltid vært veldig begeistret for slike skikkelser og vil vel si at jeg er veldig alternativ av meg. Lykten var det første jeg kjøpte til huset når vi hadde fått godtatt budet vårt, så den betyr veldig mye for meg. Tøflene kjøpte jeg senest i dag på indiska, og syns de passet godt inn :-)


Håper du likte mitt bidrag :)


8 kommentarer:

  1. Så fint bidrag :)

    Fabelaktig start på uken
    Klem til fineste deg!

    SvarSlett