onsdag 4. januar 2012

"Nytt" stuebord

God kveld!


En ting som har irritert meg lenge, har vært sofabordene vi hadde. Så har vi hatt et nede i boden, som jeg en natt malte hvitt. Ble en helt annen stue i mine øyne, og jeg er kjempe fornøyd :-)


Slik så det ut før:Og slik ser det ut nå:


Er en ganske så stor forandring, og tok litt tid før jeg ble vandt til det store bordet. Men nå etter en uke ca, så kunne aldri tenke meg å bytte tilbake igjen. Hva syns du?


16 kommentarer:

 1. Det er et slikt Bombaybord, sant? Har et i reserve her ser du. Tenkte jeg skulle male det hvitt, og nå når jeg ser hvor flott ditt ble, så må jeg vel nesten begynne :D

  SvarSlett
 2. Jepp det stemmer det :-) Er i allefall fra skeidar :-) Syns også det ble mye penere i hvitt :):)

  SvarSlett
 3. Det syns jeg også! Best å finne fram malekosten :D

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig du har det :) Synes bordet ble kjempestilig, men synes det tidligere og var fint jeg da, men kan skjønne det var bedre med bombaybordet ;) Ser du har en katt som er glad i saueskinn du også, min eeeelsker det ;) fin blogg- i'll be back :D

  SvarSlett
 5. Tusen takk :-) Ja det var fint tidligere og, men utrolig dumt med tre bord i forskjellige størrelser, ble så vanskelig å ha med å gjøre :-P Ja, figaro er veldig glad i saueskinn, tror nok de fleste katter er det egentlig :) Hehe! Tusen takk, og du er hjertlig velkommen tilbake :):)

  SvarSlett
 6. Hei:) Lurer på hva maling du bruker og hvordan du går frem? Har så lyst å male mine møbler, men kommer liksom aldri i gang ;)

  SvarSlett
 7. Kjempefint! :) Hvor får man tak i den Audrey Hepburn wallstickeren?

  SvarSlett
 8. Tusen takk! Den kjøpte jeg på ebay til hele 190 kr med frakt :-)

  SvarSlett
 9. Hei hei! Jeg har brukt akrylmaling, den billigste typen du får på coop obs :-) Vanligvis så bruker jeg å pusse ned møbler før jeg maler, men var litt for utålmodig denne gangen, så begynte straks å male :-) Vet godt hvordan det er å ikke å komme i gang, men det beste er å starte med det minste og hvis du har hurtigtørkende maling, så får du malingsånden over deg skal du se :)

  SvarSlett