onsdag 25. januar 2012

Utfordring: Ditt beste DIY- prosjekt!

God kveld alle sammen!


Renate's Hjørne har en kjempe artig utfordring på bloggen hennes, hvor man skal vise frem sitt beste DIY-prosjekt. Så jeg har funnet frem noen av mine tidligere prosjekter for å også kanskje kunne bidra med noe inspirasjon. Det er alltid morsomt å lage ting selv!Denne smykketavlen har jeg laget og har sin plass på badet.


Denne puten har jeg sydd selv, og lagt på bildet av mitt ikon, Marilyn Monroe, og blonder :) Med dette bildet blir jeg med på Renate sin utfordring.Denne stigen er og et av mine DIY-prosjekter!Denne trekassen er og noe jeg har laget. Desverre så solgte jeg den, men har tenkt å lage en ny slik at jeg kan ha den i stuen :)  Med dette bildet er jeg og med i Renate sin utfordring.


Bli med du og da vel! For å komme til Renate's sin blogg trykk på navnet hennes i teksten :)


Ha en flott onsdagskveld videre alle sammen!19 kommentarer:

 1. Herlige bidrag, du er flink snuppa :))

  Klem til deg fra meg <3

  SvarSlett
 2. Og hvordan skal man liksom overgå dette da??? ;) Du er jo så kreativ!!!

  SvarSlett
 3. Så mange fine prosjekter;D Likte spesielt godt kassa som du har solgt, du må nok lage deg fler;)

  Ha en finfin torsdagskveld!

  SvarSlett
 4. Hihih, tusen takk <3 Så koselig!

  SvarSlett
 5. Tusen takk! Ja jeg er nok nødt til det gitt :-P
  Klemmer

  SvarSlett