torsdag 9. februar 2012

Årets ferieturer!

God kveld!


Jeg tenkte å dele med dere hvor ferieturene går i år. I år skal jeg virkelig ut å resie masse, noe jeg gleder meg til. Jeg gleder meg til å ha lange late dager på strendene, oppleve masse kultur og god spennende mat. Så her skal dere få se hvilke land turene går til :)


Nr 1: Alanya, Tyrkia:Allerede om 3 uker reiser jeg til Tyrkia for å besøke min bestemor som tilbringer store deler av vinterhalvåret der nede. Gleder meg masse til å få tid med henne, komme seg bort fra kalde Norge, samt oppleve kultur og shopping. Der skal jeg være i en uke :)


Nr 2: Vietnam og Thailand:Vietnam: Her skal vi tilbringe to uker, og i løpet av de to ukene skal vi på gjennomreise fra nord til sør. Vi skal blandt annet til et sted som heter Halong Bay, som vist på bildet over.


Thailand:  Desverre så blir det bare en uke i deilige Thailand. Vi skal bare innom Bankok, og Hua Hin, som vist på bildet over. Vi reiser rett fra Vietnam til Thailand, og totalt så blir vi borte i 3 uker. Digg!


 Nr 3: Praha eller Budapest?¨


Praha på bildet over.


Budapest på bildet over.


Jeg og vinkelmannen har fryktelig lyst til å ta en liten helgetur til en storby i løpet av sommeren. Og de to byene jeg har mest lyst til å dra er Praha eller Budapest :) Tar gjerne i mot reisetips når det gjelder disse byene. Hvis du har vært i en av de, hadde det vært morsomt å høre litt om hvordan det er der :) Har lekt litt med tanken om Dubai, men innbilder meg at det er dyrt der?


Nr 4: La Motte en Provence:


Mitt "andre" hjem. I august blir det husmorsferie på meg og Renate, hvor vi skal bade og gå på shopping, og nyte et glass vin på noen herlige restauranter langs den franske rivieraen. :) (Alle bildene er lånt fra google)


Hvor går ferien(e) dine i år?


9 kommentarer:

 1. Så fantastisk:)
  Hørres om som fleire draumeferiar der ja:)
  Elsker Thailand!

  Vi skal til Mallorca og Toscana, begge gangen i bryllaup.
  Ellers blir det nok ferie i malespannet heima:)

  SvarSlett
 2. Hei søte!
  Endelig fikk jeg tid til å besøke deg her inne! Uken har bare flydd av sted, uff!

  Ohlalala! Skal si du skal koose deg!
  Vietnam er en egen opplevelse :) Smak på pho i Ho Chi Minh, dra på Pasteaur og bestill pho! Det er der vietnameserne drar!

  Bangkok er en egen opplevelse,godt å komme fram og godt og reise fra... hihi!

  Og jeg sier praha! Men jeg har aldri vært i Budapest! Jeg elsker Praha, maten, opplevelsene, arkitekturen og mest av alt atmosfæren.

  Vi reiser til Praha på mandag, i april reiser vi til Syden, vi snakker om Tyrkia eller Egypt og billetter skal bestilles snart :) Så kom gjerne med tips. I sommer leker vi med tanken om USA, men hvis vi pusser opp må vi være hjemmme. Men shopping i London skal vi i Oktober og jeg gleder meg.

  Ikveld er jeg og Nala alene, mannen jobber (er det ikke den ene så er det den andre). Vi har funnet fram pledd og ullsokker etter en laang tur i halvmeter snø.
  Klemklem

  SvarSlett
 3. wow så fantastiskt dette høres ut:)
  blir nok mange koselige stunder her:)
  klemklem

  SvarSlett
 4. Hei, det blir mange fine reiser på deg :) Alanya er jo kjempefint da :) Har vært der noen år og liker meg godt der, vi også skal dit en tur i mai, før det blir det en uke i Dublin i mars :) Selve hovedferien blir til Malta i august. Klem

  SvarSlett
 5. virker som et fint reiseår! :D
  jeg skal til benidorm i spania fem dager i mai sammen med jentene i klassen, og to uker til kroatia i sommer med kjæresten og familien hans! :) Det er iallefall det jeg vet om enda :)

  SvarSlett