lørdag 25. februar 2012

Bachelor i Sexologi

Goood lørdag!


For et herlig vær! I dag har jeg vært på praksisen, og har storkost meg! Men tenkte å dele noe med dere. Den siste uken har jeg ikke vært så aktiv, men det har sin forklaring. Jeg går siste året på vernepleien, og er i praksis i en bolig. Temaet som jeg selv har valgt er funksjonshemmede og seksualitet. Dette er virkelig et tema jeg brenner for, og som jeg syns er viktig. Gennerelt så er sexologi er veldig tabubelagt, og mange synes det flaut å snakke om.


Dette er noe jeg ønsker å endre. Jeg vil at man skal bli mer bevist over andres seksualitet. I arbeid med funksjonshemmede så er det mange ting som er viktige, og man tilpasser tiltak etter den enkeltes behov. Seksualitet er også et behov, og mange med en funksjonshemmning er kanskje ikke i stand til å ivareta eller forstå sin egen seksualitet. Mange tenker at dette temaet kun handler om sex, men langt derifra. Seksualitet går ut på hvem man selv er, rett og slett identitet, som og er bassert på kjønn. Fortsåelen av at man er kvinne eller mann, fortsåelse av hvordan kroppen fungerer, forståelsen av forskjellige relasjoner til andre mennesker, som venner og kjæreste er og en svært viktig del. Dette med ekteskap, samliv og graviditet er også noe som går under seksualitet.


Nå skal jeg ikke kjede dere med dette, for det er sikkert ikke alle som er like interessert som det jeg er. Hehe :) Tenkte bare dere skulle få en liten forklaring for hvorfor jeg rett og slett ikke har tid til å drive med interiør for øyeblikket :)


Et gammelt bilde av meg og vinkelmannen! Vi skal nå ut i solen en tur, også skal vi lage en deilig middag i kveld! :)


Ha en strålende lørdag videre!


11 kommentarer:

 1. åpnenhet om temaet...det var det jeg mente! *ler*

  SvarSlett
 2. Skulle vert enda mere sex i hverdagen! :-)

  SvarSlett
 3. Så spennende da :-D
  Og håper middagen smakte ;)
  Ha en fortsatt fin helg...

  Klem Karianne

  SvarSlett
 4. Er så enig med deg. Og jeg brenner for det samme... Jobber også en bolig,men jeg er miljøterapaut :)

  SvarSlett
 5. Så spennende studium du fordyper deg i - hatten av for deg!

  Nydelig bilde av deg og mannen :)

  Deiligste søndagskvelden ønskes deg!
  Her har vi pakket oss inn i pledd og koser oss med varm te.
  Klem fra Maia og Nala

  SvarSlett