onsdag 15. februar 2012

Diamonds, a girls best friend!

God dag alle sammen!


I går var det selveste alle hjertes dag, og tre år siden jeg og mannen møttes for første gang. I går kom han hjem med tre langstilkede roser til meg :) Deretter lagde han biffmiddag til oss, også så vi på film. En skikkelig kjærestekveld!


Men over til overskriften, jeg har ryddet litt inne på badet, og må si jeg er i sjokk over alle smykkene jeg har! Så alt kommer i bilder :)


Alle mine lange smykker. Har vel en for alle slags anledninger her. Bruker de desverre svært sjeldent og.


Dette smykkeskrinet har jeg fått av bestemor, og hvis jeg ikke husker helt feil så er det etter tipp oldemoren min.


Oppi så er det noe som min bestemor har brukt når hun var ung, og noe tipp oldemoren min brukte :) Utrolig morsomt å ha, men disse bruker jeg ikke siden jeg er redd for å miste noe av det.


Dette smykkeskrinet har jeg fått fra min mor :)Her har jeg armbånd, ringer og noen sølvsmykker. Og som dere ser på bildet, ringen og armbåndet brukte min bestemor i sine yngre dager. Hvis jeg ikke husker feil så tror jeg det er fra Spania :)


Enda er det mer i skapene som jeg ikke har fått helt i orden enda, mulig jeg bør bli flinke til å bruke alt dette :)


Har du mye smykker og acessoris?


12 kommentarer:

 1. har en del, mye fra ungdomstiden som jeg ikke bruker nå lenger, tar litt enklere varianter nå, i tillegg til at jeg har en ring i hvitt gull og et fint hjerte-smykke i sølv jeg har på meg hele tiden som jeg har fått av kjæresten. Det blir nesten aldri byttet ut, og om det blir, er det med ett annet smykke fra han. hehe :)
  Men jeg har en del ja :) Og det blir vell bare mer med tiden tenker jeg :)

  SvarSlett
 2. Ikke sant, samme som meg det da :) Klarer ikke å ta av meg smykke jeg har fått av samboeren, mot et annet. Selv ikke i sosiale anledninger :) Hehe!

  SvarSlett
 3. Mange flotte smykker du har:)
  Kjekt med litt oversikt over dei fine tinga,
  det øker iallefall sjansen for å bruke dei meir.

  Ha ein strålande kveld:)

  SvarSlett