lørdag 11. februar 2012

En sunn fristelse!

God lørdag!


Jeg er en person som er veldig glad i alt som er usunt, men startet for en måned siden med å legge om livet mitt for fult. Siden har jeg vel og merke gått ned flere kilo, samt over 7 cm i midjemål :) Noen ganger er lysten på noe godt så høy at man må gjøre noe med det, så i dag har jeg laget en kjempe enkel og sunn smoothie :)En deilig frisk farge, men litt persille på toppen for pyntens skyld :)Oppskriften er til to glass med smoothie:


Du trenger:

 • 300 gram frosne jordbær.


 • 2,5 dl ekstra lett melk.


 •  Ønsket megde med sukrin (erstattning for sukker).


Bland alt i en blender, og server :) Super enkelt, og hele oppskriften er på hele 190 kcal, det vil si at et glass koster deg hele 95 kcal. Da kan man med god sanvittighet kose seg litt!


Håper det smaker ;-)


10 kommentarer:

 1. Nam nam, og ikke minst så flink du er da!!!
  Ha en fortsatt fin lørdagskveld :-D

  Klem Karianne

  SvarSlett
 2. Åh det så yummi ut :)

  Ikveld blir det film og armkrok :)
  Ønsker deg en finfin lørdagskveld!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Mmm! Så kjempegodt ut! Funderer på å investere i ny blender jeg også, etter at jeg flytta fra den jeg hadde, hehe :) Jeg har såå dilla på frukt for tida, så hvorfor ikke variere med litt mosa frukt med melk/yoghurt oppi? :D

  SvarSlett
 4. Tusen takk :) Må være litt flink noen ganger veit du ;-)

  Klemmer :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk :) Frukt er kjempe godt, og sunt, også kan man bare trikse og mikse slik man selv ønsker ;-)

  SvarSlett
 6. Det var den og :):) Har tenkt å prøve meg på en med blåbær også tenker jeg :)

  Klemmer :)

  SvarSlett