lørdag 4. februar 2012

Fabelaktig aften!

God lørdag alle sammen!


I kveld skal jeg på mitt aller første blogg treff, Fabelaktig Aften! Jeg kjenner sommerfuglene i magen, men gleder meg veldig til å treffe nye mennesker. I dag har jeg gjort klar all maten som jeg skal ha med, ettersom at alle skal ha med en rett hver slik at det blir et stort tapasbord :)Jeg har laget et stort fat med queaedillas :)Oppskriftskort har jeg og laget, og ideen fikk jeg fra Renate. Og dette er anntrekket jeg mest sannsynlig skal ha på meg. Jeg bytter stadig ut!
Her er sponsorene for kvelden:


 Jeg ser virkelig fram mot kvelden! Tenk all den ventingen, og nå er den her! Gleder meg!


Ønsker dere alle en flott kveld!


7 kommentarer:

 1. Dere er SÅ heldige som får bli med på Fabelaktig Aften! Skulle ønske jeg bodde i Osloregionen idag :-) Kos deg masse! Maten din så deilig ut, g klærne helt perfekte! Enjoy

  SvarSlett
 2. Hei,var kjempekoselig og treffe deg / dere i går. :)

  SvarSlett
 3. Var det du som laget disse?
  De var RÅ gode!! Også glemte jeg å ta med oppskriftkort=(

  Veldig koselig å hilse på deg i går :)

  SvarSlett