søndag 5. februar 2012

For en kveld!

God dag alle sammen!


Må si jeg var veldig nervøs før jeg kom til treffet i går, men det gikk over fort. Det var kjempe mange hyggelige flotte bloggdamer der, og skulle ønske jeg rakk å hilse og bli kjent med alle, men sånn ble det ikke. Får ta det igjen neste gang :) I allefall, Eva Solo show room var helt sinnsykt, og jeg må innrømme at jeg ble helt frelst! Og det var så mye god mat, og goodiebagen var jo gigantisk. Den røyk før jeg rakk å komme meg til bilen, så det sier vel litt hvor mye som var oppi der :) Her kommer det noen bilder fra kvelden:

Også måtte jeg ta noen bilder av den lekre brudeutstillingen til Eva Solo:
Også den fantastiske goodiebagen inneholdt dette:Drikkeflasken fra eva solo har ikke kommet ut i butikkene enda, og for meg så var det kjærelighet ved første blikk :)
Gud av meien for noen flott ting oppi den goodiebaggen! På høyre side av bloggen ser du alle som har bidratt for at vi kunne få et så flott treff, så tusen takk til alle dere! Og takk til alle som har vært i de forskjellige komiteene for å hjelpe vår Fabelaktige Maia som har arrangert hele treffet! :)12 kommentarer:

 1. Hei hei =) Takk for i går =) Var utrolig hyggelig å møte deg, og gleder meg til å følge deg videre =)

  Ha en super søndagskveld, klem =)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Takk for en kjempehyggelig kveld i går, dette var gøy! Det var veldig hyggelig å treffe deg - gleder meg til å følge deg og bloggen videre :)
  Tenk så heldige vi var, sååå mye fint da! Virkelig gøy å åpne goodiebagen og se ordentlig på alt sammen!
  Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Takk for en kjempe koselig kveld.. Det var koselig å treffe deg..
  Vi er heldige som fikk sååå mye fint.. og brudeutstillingen var virkelig nydelig..
  Her i huset må vi g til innkjøp av flaker fra Eva Solo når de kommer i butikken, for det er STOR fare for at jeg ikke får ha min i fred...
  Håper du har en herlig søndag:)

  SvarSlett
 4. Hei søte!
  Takk for fabelaktig hjelp igår! Du er så snill!

  Så bra du hadde det koselig! Jeg koste meg masse og det var kos å skravle med deg ;)

  Her sitter jeg innlosjert på Gardemoen, 2 timer med hvile før det braker løs med galla med Jerniafolket... Vet ikke om jeg skal glede eller gruer meg :/
  Fabelaktig søndag til deg!
  klemklem

  SvarSlett
 5. Hei og takk for en fabelaktig aften går.
  Ja de goodie bagene var store:)
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 6. Heldige du som fekk vera med på dette:)
  Såg kjempe kjekt ut!

  God søndagskveld til deg:)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for en super kveld i går, og ikke minst hyggelig selskap ved bordet :D
  Koste meg masse, og håper virkelig at vi sees igjen...
  Nå skal jeg innom Tid for Hjem og kikke litt ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett