mandag 13. februar 2012

Friske urter i vinduskarmen

God mandag!


I dag har jeg holdt på litt hjemme, og har hatt siste time hos min psykolog i dag. Noe jeg ikke har nevnt tidligere her på bloggen. Men jeg har lenge hatt problemer med depresjoner og spiseforstyrrelser, men nå er jeg godt i gang med å bli bedre. Og føler ikke lenger at jeg trenger å gå til psykologen. Litt trist egentlig, men og godt :) Nok om det, her i hjemmet har jeg ikke mange levende planter, ettersom at jeg dreper de en etter en. Men noen søte små urteplanter på kjøkkenet må jeg ha. Det er dekorativt, og fristene og motiverende til å spise sunnt :)
Både persille og gressløk har sin plass her. Jeg har puttet de i norgesglass/glasskrukker for at de skal være selvvannende hele tiden. Jeg har planer om å lage noen "kjoler" til beholderene slik at det blir litt penere :)


Har du friste urter på ditt kjøkken?


11 kommentarer:

 1. Friske urter er like bra som blomster, og så smaker de mye bedre :)
  Godt at du føler deg frisk :) Lykke til videre :)
  Klem Inger

  SvarSlett
 2. Ikke sant, det er noe med det ;)
  Tusen takk for det :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja det er flott med friske urter,men de dør før jeg får spist de opp:)
  Så flott at du er åpen om deg selv,vi trenger det for å komme videre i samfunnet og forståelsen for hverandre.Jeg tror at de fleste trenger å gå til psykolog en eller annen gang i løpet av livet.
  Så flott å høre at du føler deg frisk....
  ha en fin kveld
  klemklem til deg

  SvarSlett
 4. Hei friske urter er så fint og så godt :) Så bra at du føler deg bedre og at det har hjulpet å gå til psykolog. Det er kjempefint å være åpen om slike ting synes jeg. Alle trenger psykolog på et eller annet tidspunkt som regel. Synes det er et tegn på styrke at man tør å si det :) Klem fra Tone

  SvarSlett
 5. Så bra at du føler deg bedre! Og takk for at du tør å dele slike ting med oss, det står det respekt av! Tøff er du!

  Goood onsdagsklem til deg!

  SvarSlett
 6. Hei! Kommenterer et noe gammelt innlegg her, men hvordan får du urtene til å vanne seg selv? Urtene mine er veldig fine, men jeg må vanne dem hver.eneste.dag., og det er litt stress..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei! Det er lov det veit du ;-) Jeg har vann i bånnen av glasset, slik at de har vann tilgjengelig hele tiden :) Nå er ikke jeg ekspert altså, men dette har fungert greit hos meg :) :)

   Slett