tirsdag 21. februar 2012

Hortensia og trekasser

God dag alle sammen!


For et deilig vær det er i dag! Jeg har vært ute å gått en times tur, og har fått skikkelig vårfølelse. I går hadde jeg og mannen 3 års jubileum, så han kom hjem med en hortensia til meg. Det er en blomst jeg aldri har hatt, men alltid har hatt lyst på. Så den falt veldig i smak kan man si :) Lilla er og yndlingsfargen min, så passet så bra :)


Også lurer jeg på en ting til dere der ute. Jeg har to trekasser merket med Grans- øl og minneralvann. Disse har jeg ikke lenger bruk for/plass til, så tenkte jeg skulle selge de.


 Send meg mail hvis du er interessert til lene.dalen.skaara@live.no :)


Ønsker dere en flott tirsdag!


15 kommentarer:

 1. Du er heldig :)))

  Kos deg med klesvaksen!

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum! Hortensia er en av mine klare favoritter :) Gleder meg til å pynte med slike når våren nærmer seg. Kjøpte en SVÆR en i Sverige i fjor, håper den kommer igjen i år :) Ha en herlig dag i finværet :)

  SvarSlett
 3. HUrra for 3 årsdag!
  Nydelig med Hortensia!

  Fin tirsdagskveld til deg og dine!
  Her venter kylling og spinatpai i ovnen... can't wait!
  klem

  SvarSlett
 4. Så koselig:)
  Til lukka med 3 år!
  Hortensia er ein favoritt hos meg også.

  Ha ein fin fin veslelørdag, klem Marianne:)

  SvarSlett