torsdag 2. februar 2012

La Motte en Provence!

God kveld alle sammen!


For noen dager siden bestilte jeg og Renate oss flybiletter til frankrike, så vi skal på husmorferie sammen i august! Mine foreldre har en villa i en liten by som heter La Motte, hvor vi skal bo denne uken. Jeg har tidligere feriert en del i frankrike tidligere, så tenkte å dele med dere noen bilder jeg har tatt før :)Herlige grotter i en fantastisk park.


Livet i St. Maxime. En herlig by å reise til på kvelden.


 Grotter og fossefall i Gorges du Verdon.


Noen av de trange gatene i den lille byen La Motte.


Monaco- en flott by som bare er en og en halv time unna.


Håper dere koste dere med bildene. Jeg gleder meg i allefall til å ta med meg bestevenninen min nedover! :)


Ha en flott kveld alle sammen!


7 kommentarer:

 1. Så innmari nydelig! Deilig med husmorferie :D

  SvarSlett
 2. Dette så helt herlig ut!
  Blir jo reint reiselysten :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Wow! For nokre flotte bilder:)
  Ser ut som ein strålande plass!

  SvarSlett