lørdag 18. februar 2012

Makeover- soverommet!

God lørdag!


I går kveld fikk jeg et innfall som dreide som om soverommet. Jeg har ikke vært fornøyd der inne på lenge, siden jeg føler vi ikke får brukt plassen der. Så jeg demonterte sengen vi hadde, vasket, og ommøblerte. Jeg ble vel og merke ikke ferdig før nå i dag, ettersom at det var en del som skulle tas ned fra veggene, og noe som skulle opp. Jeg er såååå fornøyd! Så her kommer det bilder dere kan se på :)Jeg har bokstavelig talt danseplass der inne nå. Før sto senga "midt-i-rommet", og brukte mye gulvplass, mens nå står sengen inntil veggen (noe jeg liker veldig godt, for da sover jeg bedre). Er kjempe fornøyd med forandringene, og det ble jaggu meg mannen og :)


Hva syns du??


16 kommentarer:

 1. Så stilig det ble! :D Virkelig gjennomført!

  SvarSlett
 2. Tusen takk :):) Er veldig fornøyd altså, også er det alltid deilig med noen forandringer :):)

  SvarSlett
 3. Ble kjempebra det:)
  Jeg hadde også sengen midt i rommet før,men har nå flyttet den inntil veggen..ble mye bedre...
  ha en kos lørdag
  klem

  SvarSlett
 4. Så fint det ble:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Kirsten Reinertsen18. februar 2012 kl. 18:48

  Så kjempefint dette ble.<3 Alltid gøy med forandringer når det blir så vellykket.
  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
 6. Skikkelig stilig! Og så gjennomført!
  Regner med du får sove godt der i natt ;)
  Klem Line

  SvarSlett
 7. Så fint det ble :-D
  Har store planer for soverommet vårt jeg også, men det må nok vente en liten stund til desverre. Noen andre prosjekter må komme først ;)
  Ha en fortsatt fin helg, og regner med du sover godt i natt...

  Klem Karianne

  SvarSlett
 8. Kjempe fint! :) Der hadde jeg sovet som en stein vertfall.. :)

  SvarSlett
 9. Nå vet jeg ikke hvordan det så ut før men ohlalala! Så lekkert og gjennomført!

  Fineste helgen til deg! Nyt den og kos deg masse:) Jeg skal bake fastelavensboller i morgen *kos*

  Smil og klem

  SvarSlett
 10. Skjønner godt at du (og mannen ;-) ) er fornøyd. Det ble kjempefint! Lekre puter du har ;-)

  Ha en super ettermiddag og kveld!

  SvarSlett
 11. Ble veldig fint.Tøft og fint med sort :) og super vakker lysestake. Klem

  SvarSlett