mandag 6. februar 2012

NIB: Vårlig vegg

God mandag!


Våren, den er like rundt hjørne. Og gode gud som jeg gleder meg til all snøen er borte, og man slipper å skrape is på bilen. Det grønne gresset kommer fram, og blomstene våkner til live igjen. For meg er våren rosa. Så i denne utfordringen har jeg dekorert veggen på vaskerommet. Det er det eneste stedet i huset vi har smartpanel, og den er malt i varm lin. Jeg har malt på tekst for hånd og med sjalbonger. Teksten er av positive ord, som gleder en i hverdagen.

Håper dere likte bidraget mitt. Her i huset skal det leses, ettersom at jeg skal ha eksamen på onsdag :)


Ha en finfin kveld!


13 kommentarer:

 1. Så fint bidrag:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Flott bidrag! Likte ordene på veggen :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 3. Så fint:)

  Lykke til med eksamenslesning!

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefint bidrag og lykke til på eksamen :) Klem fra Tone

  SvarSlett
 5. Så flott bidrag!
  Takk for forslaget, hyllen er hengt opp med gipsskruer så den tåler nok en del. Beanbagen kommer det nok noen bilder av etterhvert ;-)

  Klem S

  SvarSlett
 6. Hurra! Velkommen tilbake! Missed you <3

  SvarSlett