mandag 27. februar 2012

Utfordring- m e r k e t

God mandag!


I morgen tidlig drar jeg til Tyrkia, og blir borte i en uke, men tenkte jeg skulle være med på fabelaktige Maia sin utfordring. Den går ut på å vise frem noen bilder hvor man har brukt dymomaskin :) Jeg fikk det til jul, så hele huset har ikke blitt helt dymomisert her, men merker jeg har blitt utrolig glad i den, og det er stadig mer som blir merket her i huset. To flasker fra ikea, som jeg har merket hva innholdet er. Vaskepulver og skyllemiddel :) Det er så mye mer som jeg har merket her hjemme, men det har jeg desverre ikke tid til å finne frem nå :)


Ønsker dere alle en fin uke!


11 kommentarer:

  1. Koose deg på tur!

    Herlig at du deltar inne hos meg :)

    Fabelaktig tirsdagskveld ønskes deg, søte. Her forberedes morgendagens jobbdag i Kristiansand.
    Stor klem

    SvarSlett