fredag 10. februar 2012

Vår kaffe- og testasjon!

God fredag alle sammen!


Jeg har lyst til å bli med på utfordningen til Silje, som går ut på at man skal vise frem sin kaffe - og testasjon. Her i huset drikker ingen av oss kaffe, så kaffetrakteren vi har står i et skap som blir tatt frem når vi får gjester. Har veldig lyst på en Nespresso-maskin, er jo så ålreit når man bare får en kaffedrikker på besøk :)

Hylla har jeg snekret sammen selv, med hjelp av en vanlig hylle og en krydderhylle til barnekjøkken som er snudd opp ned. Så ble den malt hvitt :) Oppe på hylla har jeg en gammel kaffekvern, kaffekopper, beholdere til kaffe og te, samt Eva Solo teegg og en fløtemugge fra Wik og Walsøe som var i godiebaggen fra bloggtreffet :)


Hva syns du om min kaffekrok?


Har foresten endret en del her inne på bloggen i dag, så får vi se hvor lenge jeg har det slik :) Hihi! God helg alle søte små!


15 kommentarer:

 1. Så herlig kaffestasjon du har! Likte så godt koppene ;) Vi er ikke noen store kaffedrikkere her heller, så det eneste vi har er en kaffepresse! :P Så ofte drikkes det kaffe her :P ha ha :D Liker det nye designet ditt også ;)

  Klem fra Lotte

  SvarSlett
 2. Koselig krok! De kaffekoppene var finfine :)

  Ønsker deg en vidunderlig helg, søte! Koose deg og nyte den.

  Dagen i dag går nok til klesvask og pakking. Prague is calling, yeay!

  Helgeklem fra Maia
  Nala logrer og sender deg en kos

  SvarSlett
 3. Tusen takk søte :)
  Håper du koser deg masse i Praha! :):)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Tusen takk :) Kjekt å ha når man får gjester på besøk, også er det jo mye lettere enn en stor kaffetrakter som vi har :-P Hehe! Så bra du likte det :)

  Klem klem

  SvarSlett