fredag 2. mars 2012

Bildeflom fra Alanya, Tyrkia

Goood kveld alle sammen!


I dag har jeg virkelig fått opplevd Tyrkia. Vi har vært på et stort grønnsaksmarked, og oppe på en flott borg som er en flott turistatraksjon her i Alanya. Men, bilder sier mer enn ord, så enjoy:Av en eller annen grunn så får jeg plutselig ikke skrevet noe under hvert bildet. Men men, sånn er det når jeg ikke bruker min egen pc som jeg er vant til. Jeg har i allefall hatt noen flotte dager her nede, og liker Alanya svært godt. Syns det er utrolig morsomt å leke seg litt med kameraet på et nytt sted, så det er vel derfor det ble så mange bilder.


Håper dere får en flott helg hjemme i Norge :)


Mange klemmer fra Frøken Fregnefjes :)

7 kommentarer:

 1. Heia
  Ja her har jeg vært mange ganger :) Vår neste tur til Tyrkia går i mai, da skal vi tilbringe 2 uker i Side, gleder oss masse.
  Kjekt bilderas.
  Ha en flott helg !
  Klem

  SvarSlett
 2. Det ser ut som en fabelaktig tur!
  Nydelige bilder ;)

  Ønsker deg en finfin fredagskveld, her er cavaen poppet og jeg har inntatt hjørnet i sofaen med Nala og mannen.
  Klem og smil

  SvarSlett
 3. Herlig :D har vært i alanya før, å skal tilbake i mai sammen to venninner :D gleeder meg :)

  SvarSlett