mandag 19. mars 2012

Det enkle er ofte det beste!

Hei hei alle sammen, og god mandag!


På fredag klarte min kjære å kræsje med bilen min, og jeg har i dag fått takstert skaden og verdien på bilen. Og det viste seg at skadene var såpass ille at bilen rett og slett ble kondemert, så nå er jeg på jakt etter en ny bil gitt. Takker bare gud for at alt gikk bra med min kjære, og for at vi har full kasko på den. Hehe. Men over til overskriften. Som nevnt i går har jeg drevet med våroppryddning i huset, og det har gjort at mye fra stuen og er fjernet. Over sofaen har jeg fjernet hyllene, og jeg har pakket bort en del saueskinn og annet nips. Så nå er det så enkelt i sofakroken, noe jeg liker svært godt.Det ble så kleent og "ryddig".


De stygge hyllene er nå fjernet, og jeg syns egentlig jeg fikk Audery Hepburn wallstickeren min mere frem, og det syns jeg hun fortjener! *Mitt idol (sammen med Marilyn Monroe så klart)*


Litt farger må man ha i denne svart-hvitt stuen, så hvorfor ikke to deilige vårfarger. Jeg har så vårfølelse om dagen at det nesten gjør vondt! Og nå er det kun 1 uke og 4 dager til vi sitter på flyet til Vietnam!! *SMIL*


Ha en flott mandag videre!12 kommentarer:

 1. Så fint, godt med litt forandring innimellom :-D

  Klem Karianne

  SvarSlett
 2. Jeg er så lei for at jeg ikke har fått besøkt deg før nå, døgnet skulle hatt flere timer!

  Noen ganger er det litt godt med en opprydning, man bor seg liksom litt blind

  Jeg håper du har hatt en finfin start på uken, kjære!

  Gode klemmer& fine tanker

  SvarSlett