mandag 5. mars 2012

Detaljer..

Hei hei!


Som dere sikkert har skjønt så har jeg virkelig fått dilla på å ta bilder her nede. Jeg har alltid vært begeistret for foto, og har i det siste vært litt lei interiør-blogging. Og her nede er det i allefall ikke noe form for interiørblogging, så da blir det foto som står på menyen :)"The red cadilac""The safe citylife""Dyriske briller""Timeout in the sun"


Nå  har jeg faktisk gitt bildene mine titler, noe jeg ikke er god på, men skitt au. Renate overtalte meg :) Håper dere liker bildene :)


God natt alle søte små!

16 kommentarer:

 1. Nydelige bilder søta <3 liker navnene ;)

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 2. Liker det øverste bildet! Tror det hadde vært kult i svart\hvitt :)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder du deler.
  Jeg er ikke misunnelig :)

  Fin ukesstart til deg :) Håper du har en fin dag og at solen skinner på deg. Her er det full fart Oslo - Haugesund - Oslo. Men gøy er det!

  klemklem

  SvarSlett
 4. Lekre bilder:) Spesielt det øverste!

  Flott onsdag til deg, her fyller mor bursdag.
  Så blir nok en aldri så liten kakebit:)
  Klemklem

  SvarSlett