søndag 18. mars 2012

Entrèen til kinoen

God kveld!


I dag har jeg virkelig holdt på her hjemme. Jeg har fått gitt bort masse møbler på finn.no, og har hatt våropprydning. Ikke ferdig så klart, men skal bruke hele dagen i morgen og. Vi har og fått fikset litt på entreen til kinoen fra vaskerommet. Så her kommer det bilder dere kan kose dere med :)Vi har enda ikke fått opp lister rundt døra, eller ved gulv og tak. Men slik er det når verken tid eller lommeboken streker til. Faklene kjøpte jeg på brukbutikken her om dagen til femti kroner! Lysene har jeg støpt selv, bildelisten har jeg laget selv og malt trebokstaver fra Panduro.Her ser dere entreen med døren åpen inn til kinoen.


Jeg syns det ble så innbydene og varmt, og en skikkelig entree som kinoen virkelig fortjener. Mannen er og kjempefornøyd, som syns faklene var et av mine bedre kjøp på bruktbutikken. Hehe. *Gliser*.  Også er det artig å kunne tenne litt stearinlys når vi får gjester for å sette stemmningen :)


Hva syns du??


12 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det ble :)

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 2. Så koselig!! Alltid gøy med noe "nytt"!
  Takk for hyggelig hilsen :)

  Ha en riktig fin, ny uke!

  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlett