torsdag 22. mars 2012

Fotoshoot: Vilje

God torsdag!


I dag har jeg besøk av Renate og Vilje. Vilje er hunden til Renate, og hun er kjempe nydelig. Så i dag har jeg tatt en del bilder av henne, og jeg må si at hun er veldig fotogen. Også er det litt artig å blogge om noe annet enn interiør hele tiden :)Ligger å slapper av i sofaen til "Tante Lene".Kos med mamman sin! 


Pene Viljemor!Også så trøtt da!


Ble litt sliten etter alle bildene jeg tok, så nå ligger hun under teppe og sover så søtt. I går kveld hadde jeg besøk av min mor, tante Elin og Therese. Jeg var så heldig å få en gave av tante Elin, men den skal dere få se i kveld. Nå skal jeg snart på jobb, og skal skravle litt mer med Renate før jeg reiser :)


Ønsker dere alle en flott torsdag videre!


12 kommentarer:

  1. Åh! Søte vovven!

    Ønsker deg en finfin torsdagskveld, jeg skal snart avgårde og overraske en venninne med en cupcake, hun jobber nattåpent og trenger en liten oppmuntring syns jeg.
    Klem&smil

    SvarSlett