onsdag 28. mars 2012

Fuglebur

God kveld alle sammen!


I forrige uke var jeg og Renate på en ny bruktbutikk, og jeg nevnte vel så vidt at det ble med noen skatter hjem. Denne gangen ble det et stort fuglebur som kom inn i Vinkelveien. Det var i gull, så jeg tok fatt i spraylakken og jaggu meg ble det hvitt. Nå har jeg funnet en fin plass til fulgeburet, og dekorert det.


Nå magler jeg bare hvite vegger så blir det mye penere her. *En smuule lei tapeten* Men det skal gjøres i sommerferien :)
Jeg har dekorert med noen gamle bøker, hengende hjerter, en gammel engel og noen telysholdere :) Også var det så deilig å få gjort noe nytt oppå sjenken, ettersom at jeg blir fort lei ting. Forandring fryder vet dere :)


I morgen er det den store dagen. Da skal vi reise til Vietnam på rundreise i to uker, og deretter thailand en uke! *LYKKE* Jeg skal ha med både kamera og dataen slik at jeg kan få blogget der nede. Da blir det riktignok ikke så mye interiørblogging, men "eksotisk-reise-blogging", om jeg kan kalle det det. Dere kommer i allefall til å få se mye mer av vinkelmannen og meg selv :) Hehe!


Ønsker dere alle en flott kveld videre!


10 kommentarer:

 1. Hei søte!

  Så herlig fuglebur! Koose deg på tur:)

  klem

  SvarSlett
 2. Det ble nydelig!

  Gruer meg litt til du skal dra jeg da, men vi skypes ;)
  Klem fra Renate

  SvarSlett
 3. Så stilig!! :D
  Gleder meg til å "bli med på tur!" :D

  SvarSlett