lørdag 3. mars 2012

Lokalbefolkningen

God lørdag!


I dag har jeg hatt en kjempe fin dag her nede. Det har vært veldig varmt, og jeg har fått solet meg masse. Vi dro ned til sentrum for å spise en deilig lunsj nede ved havna. Og i ettermiddag så har jeg vært ute på en "foto-tur". Jeg blir lett fasinert over mennesker, og har i dag tatt en del bilder av forskjellige settinger med mennesker. Jeg har og testet ut en ny funksjon. Panorama. GENIALT!

Utrolig artig å ta slike bilder. Man får med seg så mye mer.Likte veldig godt det siste bildet her, av mureren. Jeg har ikke lagt til vannmerket på bildene, men det skal jeg få gjort siden.


Hva syns du om bildene jeg har tatt?


Håper du får en kjempe fin lørdagskveld!


Mange klemmer fra Fruen i Vinkelveien :)

5 kommentarer:

  1. Nydelige bilder du har tatt, søta! Digget murerbildet jeg også :)

    Fineste lørdagskvelden til deg! Jeg håper du koser deg og nyter dagen:)
    Her skal vi straks finne fram scrabble og konkurranseinstinktet!
    Klemklem

    SvarSlett