tirsdag 27. mars 2012

Se min kjole!

God ettermiddag!


I dag har jeg vært ute en tur på senteret sammen med Renate. Jeg fant ut i går at jeg ikke hadde en bikini som passet, så jeg måtte ha meg en ny. "Desverre" så var det salg på vivikes, hvor jeg fant drømmekjolen min! Jeg har aldri vært inne på den butikken, og når jeg så at den var satt ned fra 800 kr til 200 så ble den vist min gitt. Etterpå så jeg at det var av merket St. Tropez (!). Så nå har Renate vært litt fotograf og jeg modell *knis*.Ser litt fæl ut i ansiktet, men men. Syns Renate fikk en fin vinkel av kjolen :)Slik ser den ut bakfra, med en lang splitt.Nå har jeg også gått ned snart 10 kg, så følte meg litt freesh i denne kjolen. Og det beste av alt er at den er str 38 (!). Helt sinnsykt følelse å kunne få på meg andre klær enn det jeg har brukt tidligere. Så nå kjenner jeg meg virkelig klar til å ta Vietnam med storm, og det skal bli godt med en skikkelig spennende tur :)


Jeg tok foresten et bilde av fotografen, Renatemor!


Nå skal vi sette i gang med litt hårfarge her, men håper dere likte bildene og kjolen min :) Ønsker dere alle en flott tirsdag videre!


14 kommentarer:

 1. Lekker flott kjole! Fargerik! Sikkert fin til sommeren!

  SvarSlett
 2. Den kjolen satt jo perfekt på deg :-D
  St Tropez har masse fine klær, og nå er du virkelig klare for sommeren ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 3. Ja, du er virkelig et flott syn, Lenemor <3 Vær stolt av deg selv! Kjempefin kjole, passet deg perfekt :)

  SvarSlett