lørdag 10. mars 2012

Sengehimmel

God lørdag!


Beklager lite blogging, selv etter jeg har kommet hjem. Jeg har rett og slett ikke noe blogglyst, og jeg gidder ikke å blogge bare for å få gjort det. Men i dag har jeg en liten ting å vise dere. Før jeg dro til Tyrkia, fikk jeg en sengehimmel som Renate ikke lenger hadde bruk for. I dag er den hengt opp på det ene gjesterommet :)

Det var så godt å få gjort litt nytt der inne :) Har bytta ut ganske mye oppå hylla der og :) Jeg gjorde det veldig enkelt, ved at jeg festen sengehimmelen med naturtråd på hylla. Er så greit hvis jeg blir lei, så kan bare fjerne den uten merker :):)


I kveld får vi besøk av min mor og far på middag, så jeg tar husvasken i dag :-)


Ønsker dere alle en flott helg videre!


14 kommentarer:

 1. For ett nydelig gjesterom og sengehimmelen var virkelig prikken over i'en :)

  Ønsker deg en fortryllende lørdagskveld.Her skal jeg finne fram malerkosten igjen, hjemmet skal bli hvitt, hvitt, hvitt :)

  klemklem

  SvarSlett
 2. Så fint gjesterom, tror nok man sover godt der ja :-D
  Ønsker deg en fortsatt god helg!
  Også har jeg og søsteren min meldt oss på cupcakes kurs med Maia 5.mai,
  så da sees vi kanskje snart igjen ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 3. Kjempe fint:)
  Såg heilt himmelsk ut å legge seg der.

  God søndag! Helsing Marianne:)

  SvarSlett