søndag 25. mars 2012

Søndagskos!

God kveld!


Helgen har vært fult opp med gjøremål og sosiale settinger, så har desverre ikke hatt mulighet til å blogge. Men som nevnt tidligere så hadde jeg besøk på onsdag, og da fikk jeg en innflyttningsgave av tante Elin som var her for første gang :) Det var utrolig koselig, og morsomt å vise frem huset :)


Denne søte blomsten og potten fikk jeg, og den passet perfekt i vinduskarmen i stua :) Får skikkelig vårstemmning av den :)


Og denne herlige puta, med et sitat fra selveste idolet mitt, Audrey Hepburn! Passet jo perfekt å ha den i sofaen her i stua.


Nå har jeg besøk av Renate, hvor vi skal ha en liten jentekveld siden det er siste Åndenes Makt episode jeg får sett før jeg drar til Vietnam. Så i kveld er det skikkelig søndagskos med tepper og popcorn og sikkert to litt småredde jenter i sofaen her.11 kommentarer:

  1. Koose dere masse i sofaen!

    Heldige dere som skal reise til Vietnam!

    Fin ukesstart!
    klem

    SvarSlett