søndag 18. mars 2012

Støping av lys

Good søndag!


I går kveld hadde jeg lyst til å finne på noe, og jeg hadde masse lysrester liggende i skapet som jeg har spart på. Jeg har aldri støpt lys før, men det er jo så enkelt, og morsomt når man ser resultatene. Jeg brukte blomsterpotter som former ettersom at jeg er glad i store lys.


Det ble lilla som farge, og i forskjellige nyanser. Jeg har tilsatt laveldel duft på de mørke lysene og blåbær duft i de lyse.  Her ser dere og mønstrene jeg fikk fra blomsterpottene :)Disse har jeg plassert på et hvitt fat på spisestuen. Likte at det ble så enkelt som mulig. Jeg har og støpt to lys til, men hvor de har blitt plassert skal dere få se senere. Vi har nemelig ordnet litt ved entreen inn til kinoen, så tenkte dere skulle få se helheten av det etterpå i dag.


Håper du har en fin søndag!


10 kommentarer: