mandag 26. mars 2012

Tid for uterom

God mandag!


Det er så deilig vær om dagen, så jeg sitter mye ute å nyter solen. Og da er det jo herlig å kunne ordne litt ute igjen. I dag så har jeg fått kostet litt ute ved ingangspartiet, og dandert litt med noen nye blomster og slikt.
Har også prøvd noen nye funksjoner på bilderedigeringen og. Litt artig med noe nytt :) Det eneste som kan gjøre det perfekt der ute nå er nye fliser, men må desverre vente noen måneder til før vi startet med det prosjektet. *Gleder meg*. Jeg har i allefall skikkelig sommerstemmning om dagen, og nå er det bare fire dager til vi reiser til Vietnam! Så i dag har jeg pakket oss ferdige og vi er nå klare for tur! :-)


14 kommentarer:

 1. Herlig! Her er det meldt snø fra torsdag, så jeg må bare holde meg på pinebenken enda en stund med tanke på hagearbeid og slikt. Kjipt, men... Så heldig du er som skal ut og reise igjen! Viss jeg ikke husker det, så må du ha en riktig god tur <3

  SvarSlett
 2. Så koselig du har det :)

  Jeg håper du har hatt en fin mandag og ukesstart.
  Jeg er så slått ut av pollen om dagen at det ikke er gøy en gang.
  Storgodklem!

  SvarSlett
 3. Er så herlig med vår, og for en koselig krok du har. Om det kjem litt snø nå, så gjør det ingenting, for den bidrar bare til å framskynde våren enda mer.
  Flott hund du har.

  Ha ei fin våruke.
  Klem fra Inger

  SvarSlett
 4. Åh, så fint det var med de blomstene Lene :)
  Kos dere masse på ferie, også gleder jeg meg til å se
  Dere når dere kommer tilbake! :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Herlige rosa detaljer ;)
  Er så herlig med været som er om dagen, og godt å endelig komme i gang med uteplassen!

  Klem Karianne

  SvarSlett