søndag 1. april 2012

Ho Chi Minh city, Vietnam

Hei hei alle sammen!


Sist jeg var inne å skrev fortalte jeg dere om forsinkelsen på flyet fra gardermoen til Frankfurt. Det ble såpass forsinket at vi ikke rakk flyet til Bankok, og måtte derfor sove over i Frankfurt, og ble satt på et fly til Moskva dagen etter også videre til Ho Chi Minh city. Vi ble ca 15 timer forsinket, så det var en del av planene i byen som vi ikke fikk gjort. Men vi fikk vært der en natt, og opplevde masse i løpet av en og en halv dag. Jeg har tatt noen bilder som dere kan få se litt av storbyen :)
En kjempe stor by hvor det bor 8 millioner mennesker, som er registrert vel og merke.By night.  Masse flotte lyseffekter som gir deg en skikkelig storbyfølelse.Takterassen på hotelet vi bodde på. Var utrolig deilig å ligge der å slappe av på ettermiddagen.Jeg har en skikkelig elsk for Burberry, så når jeg da gikk forbi en butikk som solgte ekte varer så måtte jeg så klart ta et bilde.
Senere på kvelden dro vi på nattmarkedet. Der ble det selvfølgelig litt shopping, også satt vi oss på en lokal "restaurant" hvor de sto å grillet alt man kunne tenke seg også satt man ute i gata å spiste.Fersk fisk fra havet med marinade lå på grillen. Jeg turte desverre ikke å smake på dette, men det luktet kjempe godt.Ved siden av oss satt det noen vietnamesiske damer som hadde bestilt det dere ser på bildet her. De fikk rå fisk, som de skulle koke selv i kjelen sammen med grønsakene. Jeg ble jo litt fasinert, ettersom at dette hadde jeg ikke sett tidligere.


Den andre dagen dro vi til Chi Chi tunellene litt utenfor Ho Chi Minh city. Men det regnet så jeg fikk ikke tatt noe særlig med bilder, men anbefaler virkelig å ta turen dit hvis man skal til Vietnam.


Nå er vi i et sted som heter Mui Ne, men tenkte dere skulle se litt herifra i morgen. Nå skal jeg ut å titte litt i byen også ut å spise middag :)


7 kommentarer:

 1. Så fint det er der :) Kos å prate med deg på skype i dag snuppa <3

  Kos dere i kveld!

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 2. Hei, hei!
  Jeg er bare innom så snarlig for å fortelle at
  Nettbutikken min nå er åpen!
  Jeg har lagt inn masse varer,
  og mere er på gang.
  I anledning åpningen,
  har vi mange varer til redusert pris.
  Jeg håper Butikken faller i smak,
  og skiller seg ut av mengden,
  og at du tar turen innom,
  igjen og igjen.
  Du må gjerne lagre adressen :)

  www.tinesshabbychic.com

  VELKOMMEN!

  SvarSlett
 3. For en herlig tur dere er på. Artig å se så mange fine bilder.
  Kos dere videre :)

  SvarSlett