fredag 6. april 2012

Hoi An, Vietnam

Hei hei!


Vi er nå i Hoi An, og har vært her siden i går. I dag har vi virkelig fått sett kjempe masse, for vi har syklet over en mil ute på landsbygda her i byen. I tillegg så har jeg klart å få en kraftig forstuelse i ankelen. Jeg startet dagem med å snuble ned et trinn fra en trapp, og vred ankelen ganske så godt. Dette stoppet ikke meg, for jeg var bestemt for å komme meg på sykkeltur selv om jeg hadde fryktelig vondt. Så når vi kom tilbake til hotelet tok vi å badet litt i bassenget. Rett før vi skulle gå til rommet igjen, så falt det ned en stor kokkosnøtt, som selvfølgelig traff benet mitt. Så da ble det legebesøk, og videre på det lokale sykehuset for å ta røgnten, noe som var en interessant og fassinerende opplevelse. Jeg hadde flaks at jeg ikke hadde brukket noe ettersom hvor tungt den kokosnøtten var, og den hastigheten den hadde.


Men nå skal jeg vise dere masse bilder fra den flotte byen Hoi An :)


Flotte rismarker.


Falt helt pladask for disse små trærne med rosa blomster på.


Røkelse bruker de mye av her nede, og spesielt i forbinnelse med bønn.


Syns det var så fint at de dekorerte røttene på små trær akkurat som om det skulle vært små landsbyer.


Buffaloer er et vanelig dyr å ha for bønende her nede. Vi så et par slike i dag, så var litt artig at jeg faktisk kom litt inn på den.


Ut på tur, aldri sur :)


Vi var og nede ved kysten, og de baljene dere ser er båter som brukes til å fange blekksprut :)


Så skulle vi ut på en liten båttur i elven som går igjenom byen.


Brygga som båten dro fra.


Når vi kom tilbake til hotellet hadde de lagt friske blomster på sengen. Skikkelig koselig :)


En kjempe lekker bro over elven i sentrum av byen.


Hoi An er virkelig en flott by! Masse kultur å få med seg. I morgen reiser vi igjen og da skal vi til en gammel keiserby med navnet Hue. Det blir kjempe spennende å oppleve enda mer :) Nå skal jeg legge benet mitt litt høyt og forhåpentligvis prøve å få sove litt :)


12 kommentarer:

  1. Maks uflaks med beinet ditt da! God bedring :)

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder! Ser ut som paradis på jord:)
    Håpar ikkje ankelen setter ein stoppar for resten av turen.

    SvarSlett