fredag 20. april 2012

Interiør fra østen

Hei hei alle sammen!


Jeg nevnte for dere i går at jeg har fått med meg ganske så mye interiør i bagasjen, og det er fordi jeg har store planer for peisestuen. Jeg har altid vært glad i interiør fra østen. Jeg elsker fargene og de mørke møblene, men orker ikke ha det sånn i stua hvor man tilbringer mye mer tid enn andre rom i huset. Så derfor har jeg planer om å inrede peisestua til en ekte følelse av å være i østen.  


Denne budhaen måtte jeg bare ha. Den er ca 50 cm høy, og veier rundt 5 kg. Den bar jeg med meg i handbagasjen :) Hehe!Vi fikk teken på å spise med pinner, så kjøpte med oss en sett som vi kan bruke her hjemme :)Jeg fikk og med meg ti lamper, to vifter, syv putetrekk og fem bilder som og skal være en del av innredningen i peisestua. Hovedfargene jeg kommer til å kjøre er orange, lilla, mørk havblå og noe grønt. Nå skal vi først pusse opp peisestua før jeg kan innrede, men her har dere i allefall en smakebit av hva som etterhvert kommer :)


Ønsker dere alle en flott kveld!


14 kommentarer:

  1. Det blir sikkert innmari stilig!! :D Skjønner at du ikke gidder å fylle opp hverdagsstua med det, men peisestua blir sikkert lun og fin til det. Gleder meg til å se hvordan det blir :D

    SvarSlett
  2. Ikke sant :) Det tror jeg hadde blitt for mye, men der nede tror jeg det blir et rom som jeg kan gå til for å slappe av :):)

    SvarSlett