torsdag 5. april 2012

Min MOPED er lastet med...

Hei hei!


I dag har vi reist fra Mui Ne og inn til flyplassen i Ho Chi Minh for å komme oss til en kjempe flott by med navnet Hoi An. Bilturen til flyplassen tok fire timer, og det er ganske så mye fasinerende her nede, så jeg har tatt en del bilder gjennom vinduet på bilen av mopeder med forskjellig last.Så min moped er lastet med....


....Ferske grønnsaker fra markedet.


.....Fryktelig mye(!)


....Små fugleegg.


.....Hele familien.


.....En del varer plassert ved bena.


......En tilhenger ful av poser/sekker.


...Takplater.


......En del pakker.


....Litt eketronik.


Jeg syns dette har en sjarm over seg, og at de klarer å ha så mye på mopeden er virkelig imponerende! Vi fikk vite av en guide vi hadde at en bil kostet nesten like mye som hjemme i Norge, så de fleste har ikke råd, og må derfor bruke moped.


Er jo en del her kan man si. Som regel så er bilene transportbiler, busser, taxi eller biler fra hoteller og liknende. Er og mange som heller ikke har råd til en moped da det begynner å bli dyrt for dem her og, så er en del syklister i tilegg.


Syns disse barna var så herlige med skoleuniformer, så jeg måtte jo knipse et lite bilde av denne skolegutten som bruker sykkel som transportmiddel fordi han er så ung.


Nå skal jeg hoppe til sengs, for i morgen skal vi på en sykkeltur i noen rismarker her nede, og det blir spennede ;) Ønsker dere alle en flott kveld videre!


9 kommentarer:

  1. Hoho, praktisk med moped! :D

    SvarSlett