onsdag 4. april 2012

Mui Ne, Vietnam

God kveld alle sammen!


Eller det er kveld for meg her nede, men ettermiddag hos dere. Nå har vi vært på et lite sted i fire dager hvor vi bare har ligget på stranden og slappet av, Mui Ne. Vi har hatt et kjempe fint vær, og blitt ganske så solbrente begge to. Jeg og mamma har og hatt masse masasje, samt manikyr og pedikyr. *Luksus* Hotelet vi bor på heter Mia Ressort, og her er det rett og slett et paradis her uten like!


Her sover vi! :D


Her er da badet vårt. Vi har faktisk muligheten til å dusje ute med sol mens vi er inne på badet. Vi fikk helt sjokk når vi kom inn her, for hadde virkelig ikke forventet slik luksus :-)


Det er et kjempe stort bad med danseplass i mine øyne, og inrømmer det at slik vil jeg ha det hjemme. Kan bli noe vanskelig på vinteren, men det er lov å drømme.


Her er bungaloven vi bor i. Jeg hadde jo hengt opp en del tøy, men det får bare være. *smiler*


Hele hotelets område er som en oase, og ligger veldig sjenert til. Noe som er fryktelig deilig når man sitter ute på terassen på kvelden :)


Her er da bassenget og restauranten, også ser dere et glimt fra det flotte havet.


Jeg var så heldig å støte på en gekko her nede, men rakk bare et bilde før han forsvant inn i buskene.


Meg og min flotte mamma. Litt slitne på bildet etter en del masasjer :)


Også er det så sinnsykt spennende og god mat her nede!


Vinkelmannen som flekser med muskla sine. Hehe. Må jo ha noen slike artige bilder fra ferien og! *Knis*.


I morgen går turen videre til Hoan, så det blir spennede å komme til nok et nytt sted. Jeg vil egentlig si at jeg har blitt litt forelsket i Vietnam og menneskene her nede. Nå skal baggen pakkes og snart skal vi komme oss i seng :)


7 kommentarer:

 1. Åååå det ser deilig ut :) Helt herlig! ;) Flotte dere er alle sammen!

  I morgen dra jeg på hytta <3 gleder meg!! :)
  Klem Renate

  SvarSlett
 2. Herligt!! Ser helt fantastisk ut!! Kose deg max & Happy Easter!

  SvarSlett
 3. Wow, ser helt fantastisk ut! :D

  SvarSlett