onsdag 30. mai 2012

Et hyggelig besøk :)

God kveld alle sammen!


Kjenner at blogglysten virkelig ikke er til stede om dagen. Jeg bare sover, føler meg helt utslitt og har hodet full av tanker hele tiden. Men, sånn er det bare noen ganger. I kveld har vi hatt besøk av min mor og far på grilling. I den forbindelse var jeg ute i hagen å plukket noen syriner fra syrinbusken vår. De lukter godt, og ser så flotte ut :) Enkel borddekorasjon når man får folk på grillbesøk :)


Jeg dekket til med de nye spisebrikkene og syrinene i en vase jeg hadde i skapet. Eneste som irriterer meg er at spisebrikkene ikke har fått rettet seg ut enda, siden de er så nye. Jeg har prøvd å presse de med bøker, men funker ikke :-S


Selv om tempratuene ikke var like som forrige uke, satt vi ute å spiste for det. Og mine foreldre kom med en kjempe stor overaskelse til meg. De var så stolte over at jeg nå hadde fullført vernepleiern, så de kom med en ny Ipad 3 hvit, med rosa deksel!! *SjokkGlad*. Dette hadde jeg virkelig ikke forventet, og føler det er alt for mye å få noe slikt! Men de er jo så snille da :)


Siden jeg nå har Ipad, så har jeg fått meg instagram. Heter Vinkelveien der og hvis noen er interesserte :)


15 kommentarer:

 1. WoW! Snakk om å være bortskjemt! ;) Haha, bare tuller! Du fortjener det! Klem!

  SvarSlett
 2. enig med de spisebrikkene der,mine har rettet seg litt mer ut etter et halvt års bruk nå da :-p

  men de er jo så pene :) herlig med ipad da,selv får jeg låne samboeren sin ;)

  grilling og kos er koselig selv om ikke det er så varmt enda! å ikke tenk på bloggingen,det er alltid periodevis det der :)

  jeg elsker også syrinlukten :)

  SvarSlett
 3. Hei,kjempefine spisebrikker :) Ønsker deg en flott dag Klem

  SvarSlett
 4. Wow for en flott gave! :D Helt fortjent!!
  Jeg har hørt det går an å bruke hårføner for å varme opp slike brikker (og voksduker) for så å stryke dem flate med hendene - eller bøker for den del :) Har ikke prøvd det selv, men det er jo verdt et forsøk? :)

  SvarSlett