søndag 6. mai 2012

Fabelaktig cupecake-kurs!

God søndagskveld!


Jeg lever altså, men har virkelig ikke tid til bloggen om dagen. Jeg sitter å jobber med bacheloroppgaven så og si døgnet rundt, men nå er det bare litt over en uke igjen, så er jeg ferdig- og klar for å blogge enda mer!


I går var det fryktelig deilig med en liten pause i skrivingen, og det beste var at det var et cupecake-kurs som den fabelaktige Maia sto for :) Jeg syns Maia er en kjempe hyggelig og varm person, og dyktig i å lære andre mennesker noe :) Så stor aplaus og takk til Maia, du er rå!
Maia og moren hennes hadde baket over hundre muffins som vi skulle dekorere, også fikk vi med oss ca 10 hjem hver :) På bildene over ser dere noen av de jeg har dekorert. Det var jaggu meg ikke enkelt, men øvelse gjør mester :) Moren til Maia serverte oss og herlige vietnamesiske våruller, så tusen takk til disse flotte damene for et fabelaktig kurs :)


Nå skal jeg gjøre meg klar for en våkennatt med skriving, men håper jeg får tid til å blogge litt i morgen, har så mye jeg vil vise dere!


13 kommentarer:

 1. Nam..nam!! Lykke til med skrivingen! Ha en fin kveld...og natt! :-)

  SvarSlett
 2. Takk for søte ord, skjønne!

  Du så veldig godt ut og var superflink i går :)

  klemklem

  SvarSlett
 3. Var et kjempefint kurs og også veldig koselig å hilse på deg og Renate igjen :-D
  Masse lykke til med oppgaven!!!

  Klem Karianne

  SvarSlett