onsdag 9. mai 2012

Tid for uterom

God kveld alle sammen!


I fjor bestemte vi oss for at i år skulle vi prioritere uteområdet her, ettersom at vi ikke hadde råd til nye møbler i fjor. På mandag var jeg og vinkelmannen ute å handlet inn alt som skulle til for å få det fint ute :) Vinkelmannen har vært flink å skrudd opp alt mens jeg har jobbet med bacheloroppgaven (snart ferdig, heldigvis!), så i kveld ble han ferdig og da kom jeg frem med kameraet :)


Som dere ser så har vi kjøpt spisemøblemang, pavilijong og sofagruppe :) I tillegg har vi kjøpt inn en del planter og blomster :)
Jeg har bare lånt puter og pynte ting fra huset, siden jeg ikke har fått vært ute å handlet litt sånn stæsj :) Vi er kjempe fornøyde begge to, og jaggu meg gikk vi bare bitte litt over budsjettet :-D Nå er det tilbake til oppgaven, slik at jeg kan bli ferdig snart, så ønsker dere alle en flott kveld! :)


24 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Hyggelig uterom er gull verd!
  Så nå venter vi bare på en lang, varm og solrik sommer.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble <3 <3 Gratulerer!

  SvarSlett
 3. hvor er alle disse flotte møblene handlet henn da om jeg tør spørre :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk :) Blir deilig der ute fremover, så håper jeg værgudene er med også :)

  SvarSlett
 5. Hehe! Sofagruppen, spisegruppen og pottene er kjøpt på jysk, og pavilijongen er kjøpt på coop obs :) :)

  SvarSlett
 6. Så fint det ble! Ser utrolig koselig ut inni paviljongen der :) Vi har også paviljong, men uten vegger. Nå ønsker jeg meg vegger... ;) Hehe.. Blir sikkert mange koselig kvelder ute der :)
  Hva skriver du bacheloroppgave om? Og hva studerer du..? :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk :) Er veldig deilig med vegger ettersom at sommer-Norge innebærer en del regn, men nå kan vi fortsatt sitte ute :):)
  Jeg tar bachelor i Vernepleie, også skriver jeg om funksjonshemmede og seksualitet :) Veldig spennende tema, men og fryktelig omfattende! :)
  Klem klem!

  SvarSlett
 8. Så fint, nå er dere virkelig klare for sommeren :-D

  Klem Karianne

  SvarSlett
 9. Så utrolig fint det ble Lene. Titta selv på sofan og stolene som du har kjøpt. Kjempe stilig. Men tror det er lurt som du har gjort det med både sitte gruppe og egen spisegruppe :) blir litt lavt å sitte i sofan og spise :)

  SvarSlett
 10. Utrolig koselig uteplass:)

  Jeg kommer gjerne på vin en dag *knis*

  Fineste fredagen til deg :) Jeg skal overraske mannen med tapas og cava etterpå.. hihi!

  klem

  SvarSlett
 11. Hei,

  Kjempe koselig å møte deg på kurs :)

  Utrolig fin uteplass du har :)

  Så du hadde levert oppgaven - håper følelsen er god! Gratulerer med levering.

  Klem
  Kristine

  SvarSlett