søndag 17. juni 2012

Bananlapper

God søndagsettermiddag!

Alt som er usunt i mine øyne er "godt", men det er øynene som tenker. Jeg elsker kaker og søtt, og det er en av grunnene til at jeg er overvektig. Jeg har lagt om livet, men trenger fortsatt å kunne kose meg en gang i blandt, gjerne flere ganger i uken. Hehe! Jeg ble nok en gang inspirert av Kristine, som hadde laget bananlapper for en tid tilbake. 

Mmmm!

Du trenger to bananer, to egg, en ts vaniljepulver, 2 ss hvetemel og en ts kanel. Dette er min versjon vel og merke. I utgangspunktet trenger du bare bananer og egg. 
Mos bananene, tilsett resten og rør godt om. 

Av denne oppskriften fikk jeg 9 lapper! Totalt inneholder oppskriften kun 330 kcal. Så det er ingen grunn til å kutte ut "søtsakene" når man spiser sunt og ernæringssrikt. 

På bloggen til Kristine finner man mange flotte og kreative oppskrifter! Jeg blir kjempe motivert, og hun skal ha all ære for sine kokkekunnskaper! :) Jeg kommer nok til å prøve mange av hennes oppskrifter :)


13 kommentarer:

  1. Liker den "nye" bloggen din! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig å høre :-) føler meg mer "hjemme" her på blogspot:-)

      Slett