torsdag 14. juni 2012

Ugletavle!

God kveld igjen!

Tidligere i dag var jeg på lunsj og shopping sammen med Renateshjorne og Bondekjerirnga i Lillestrøm. Var veldig hyggelig å møte Bondekjerrringa, siden vi har "kjent hverandre" i over et år gjennom bloggverden. I Lillestrøm er det byfesten disse dagene, noe som resulterte i mye salg. Fikk med meg en del klær og annet nips, og noe fra Kremmerhuset. Jeg har en greie for ugler, og når jeg fant en ugletavle, så måtte jeg ha den med meg hjem :)
 "Uten mat og drikke, duger helten ikke" er et ordtak som passer meg bra. Ved å se dette hver gang jeg går inn på kjøkkenet så håper jeg at motivasjonen holder seg for å spise sunn og ernæringsrik mat :) Også passet det jo fint for kattene og som har spiseplassen sin under :) Tavla kostet bare 99 kr, også var det 25% salg på den på grunn av byfesten, så jeg ble ikke akkuratt flådd :)

Ha en flott kveld videre folkens!


11 kommentarer:

  1. Flott tavle og moro med et bittelite bloggtreff også da :-D

    Klem Karianne

    SvarSlett
  2. Ja syns den var artig :) alltid koselig å møte folk fra bloggverdenen :-D

    SvarSlett